RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mister Haugesund-kampen

Sist oppdatert:
Yssouf Koné blir ikke friskmeldt til lørdagens kamp.

Vålerenga-spiss Yssouf Koné står over lørdagens hjemmekamp mot Haugesund da han ikke her 100 prosent kampklar.

- Vi har sendt Yssouf til en behandlingsinstitusjonen i Frankrike. Det var der han var på opptrening etter kneoperasjonen i fjor høst, sier medisinsk koordinator Eirik Bjærke til vif-fotball.no.

- Yssouf har ikke kommet i den formen og tilstanden vi ønsker, og det har tatt mye lengre tid enn vi var forespeilet å få han skikkelig i gang igjen. Han har fortsatt noen plager i området, og da har vi valgt å sende han dit for at spesialistene skal ta en titt på han og gi oss en tilbakemelding på veien videre.

Koné har så langt i år vært på banen i 15 kamper for Vålerenga (serie, cup og E-cup), men har kun startet to kamper. Han står med én scoring i Tippeligaen og én scoring i cupen.

Strandberg tilbake

Midtstopper Stefan Strandberg pådro seg en strekk i U21-kamp mot Skottland 10. august og da ble det forespeilet at han ville være ute i 4-6 uker. Strandberg har blitt fortere frisk enn forventet, og er meldt spilleklar til lørdagens kamp på Ullevaal stadion.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere