RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mister jaktrett etter 17 år

Sist oppdatert:
Et eiendomsselskap og et investeringsselskap fratar Jeger og fiskeforeningen i Forsand jaktretten på Kjerag-platået i Rogaland.

Jeger og fiskeforeningen i Forsand har leid jaktrettigheter på fjellplatået Kjerag i 17 år, men nå mister de retten. Tore Torgersen i foreningen raser over vedtaket som eiendomsselskapet Avantor og investeringsselskapet Rasmussengruppen AS i Kristiansand har tatt.

- Vi har jobbet beinhardt for å få til en avtale, gjerne på Rasmussens premisser. Men vi har fått veldig liten tilbakemelding og ikke kommet noen vei med det, sier Torgersen til NRK Rogaland/Ryfylke.

Jaktområdet på Kjerag er 42.000 dekar stort, og ligger på sørsiden av Lysefjorden i Forsand. Administrerende direktør Dag Rasmussen i Rasmussengruppen som disponerer området sier at jaktrettighetene skal tilbys ansatte, venner og familie.

Torgersen synes vedtaket er egoistisk og er oppgitt over både Rasmussen og Avantor. Han mener det kan føre til tjuvjakt i området.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere