RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mister penis etter veddemål

42-åringen måtte stikke en metallring i penis etter å ha tapt et veddemål i fylla. Slik starter denne absurde fortellingen.

En rumensk 42-åring angrer nok bittert på veddemålet han inngikk på en pub. Etter å ha tapt veddemålet, måtte han stikke en metallring gjennom penis.

- Han satte på seg ringen, men kunne ikke få den av igjen. Selv om han hadde store smerter, var han dessverre så flau at han ventet to dager før han dro til sykehuset, sier lege Stelian Belu ved sykehuset i byen Pitesti sør i Romania.

Legene kunne raskt konstatere at det hadde gått koldbrann i 42-åringen penis. Men da de fortalte ham at han må operere bort sine edle deler for at koldbrannen ikke skal spre seg, flyktet mannen fra sykehuset.

- Blodtilførselen hadde vært borte for lenge. Det var ingenting vi kunne gjøre. Vi fortalte ham at vi er nødt til å kutte den av slik at vev-svinnet ikke fortsetter, fortsetter Belu.

Legene frykter at 42-åringen kommer til å dø dersom han ikke straks blir operert, og har nå tilkalt politiet for å få hjelp til å finne rømlingen.

- Han har ingen muligheter til å unnslippe kniven. Han må komme tilbake til sykehuset og akseptere dette, sier Belu til den lokale TV-stasjonen Pro TV, ifølge nettstedet Ananova.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere