Mistet familieminnene i brannen

MISTET MYE: Alv-Morten Wold og moren Jeanette kan bare konstatere at familieminnene er gått opp i røyk.

MISTET MYE: Alv-Morten Wold og moren Jeanette kan bare konstatere at familieminnene er gått opp i røyk. Foto: Martin Joheim (Tønsbergs Blad)

Fotoalbum, negativer fra sønnens barndom, filmer fra sin egen barndom og bunaden. Jeanette Wold mistet alle sine personlige minner i brannen.

– Dette er hjerteskjærende. Det er utrolig leit å se på, sier Wold.

Mellom 400 og 500 lagerboder brant til grunnen. Bodene leies ut av firmaet Basa-Huset AS. Wold var en av de mange hundre som mistet pesonlige eiendeler i brannen.

- Begynte å gråte

Sønnen hennes hadde tidligere på ettermiddagen ringt og informert om brannen, og Wold dro ned til brannstedet med en gang. Der ble hun møtt av en kraftig brann med enorm røykutvikling.

– Jeg begynte bare å gråte. Alle mine personlige eiendeler er tapt. Av verdi er det nok bunaden som kostet mes, men alt det andre er jo uerstattelig fro meg, sier Jeanette Wold.

LES OGSÅ: Er du ikke forsikret, er alt tapt

- Har mistet ungdomstiden min

Sammen med sønnen Alv-Morten står hun stille og ser på brannen. Der brant alt av bamser og ting han husker fra barndommen opp.

– For å sette det litt på spissen, så har jeg nå bare ungdomstiden min igjen, sier Alv-Morten, som kom til stedet for å støtte moren.

– Det er leit å se hvor vanskelig dette er for mamma, sie sønnen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Brann

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag