*Nettavisen* Nyheter.

Mistet faren som 15-åring

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

- Faren min drakk seg på mange måter i hjel, sier Daniel Franck

22.01.11 13:44

(SIDE2:) I et stort intervju med Dagbladet Magasinet forteller programlederen og den tidligere snowboardkjøreren Daniel Franck om hvordan det var å miste sin egen far da han bare var 15 år.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

- Det å leve med alkoholisme er noe som skjer veldig mange. Det var ikke noe vi snakket om. I mange hjem er dette helt tabubelagt, men jeg har ikke noe problem med å snakke om det nå. Faren min drakk seg på mange måter i hjel. Det foregår mange steder og i verre grad enn jeg opplevde, forteller Daniel til Magasinet

Han forteller at han forsto godt det som skjedde og at farens problemer med alkohol tok bort mye av tryggheten. Foreldrene skilte seg da han var sju år gammel. Han sier at han ikke har noen problemer med sannheten.

- Jeg vil aldri bruke vonde opplevelser som en unnskyldning for egen atferd, sier Franck.

I disse dager er han rykende aktuell som programleder for «Fangene på fortet» på TV3, men det er ikke den tidligere vinneren av «Mesternes mester» som skal utfordres denne gang.

Isteden skal han sammen med Jenny Skavlan lose kjendiser gjennom edderkopper og fortets irrganger i flere uker fremover.

LES MER OM DANIEL FRANCK:

- Jeg elsker dem
Nå blir det kjendisbonanza
- Vil låne Siverts klær

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag