RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mistet håret etter TV-stunt

Sist oppdatert:
Tre uker som hvit mann har gjort at Zahid Ali sliter med hårtap. Les stort intervju og se bilder.

(SIDE2): «Hvis dette blir en morsom serie skal jeg være hvit mann resten av livet» sa pakistaner-alibiet Zahid Ali, da han gjorde seg hvit i tre uker i forbindelse med «Rikets røst med Otto Jespersen». Dette er ikke aktuelt lenger, mener komikeren som sier han sliter med tynt hår etter blekemiddelet. Dessuten trivdes han ikke som hvit.

- Jeg passet ikke inn noe sted. Det var en pakistaner som sa til meg: «Hvis du lager striper på en hest, så blir du ikke sebra»...

- Etter å ha bleket håret så mange ganger har jeg begynt å miste litt hår, og det har blitt tynnere. Jeg har også sår i hodebunnen, så nå bruker jeg forskjellige hårkurer. Jeg har vært bekymra, her om dagen så jeg på parykker, sier han og ler.

Ville bli klovn

Komikeren fra «Rikets røst med Otto Jespersen» vokste opp på Nordstrand i Oslo. Foreldrene jobbet mye, så Zahid Ali ble passet av folk i borettslaget da han var liten. Takket være barnevakten, som han bare husker som «Tryllekunstneren», ble han interessert i tryllekunster og det å stå på scenen.

- Han var alkoholiker, og han tryllet med sigarett-sneiper og øl. En 17.mai skulle han underholde i borettslaget. Da kunne jeg høre at flasker knuste da han trente på triksene.

- Jeg begynte å lese bøker om tryllekunster. Det var kanskje derfor jeg ikke havna i noen gjenger også. Interesser som akvarell og trylling kræsja litt med gangster-miljøet...

Zahid sier at han alltid har prøvd å være morsom, han vet bare ikke når folk begynte å le av ham.

Ingen grenser?

Før vårens sesong lovet Otto Jespersen varm sjikane og kjærlige lyskespark. Gutta i «Rikets Røst» er kjent for å dra spøkene litt lenger enn hva andre underholdningsprogram gjør, men Zahid Ali tar humoren på alvor.

- Det går inn på meg om noen ikke syns det jeg gjør er morsomt. Hvis folk ikke ler er det ikke gøy.

- Men jeg har ikke så store grenser, men jeg ville ikke pissa på grava til besteforeldrene mine. Eller, jo, kanskje. Så lenge det er morsomt så er det greit, sier han og ler.

Opera-stuntet

Zahid Ali fikk mye medieomtale da han i februar, i forbindelse med et innslag til «Rikets Røst», gikk inn på Den norske Opera og satte fra seg en eske han påstod det var en bombe i. Deretter ba han alle løpe for livet. Resepsjonisten ble sykemeldt og det ble fremmet erstatningssøksmål i saken. Men Ali vil fremdeles ikke uttale seg rundt saken.

- Det er ikke mer å si, saken er over og ferdig. Men han legger til at stuntet ikke var noe morsomt.

- Det var ikke noe gøy. Det var derfor vi valgte å ikke vise det. Alt ble stille.

Les tidligere «Lørdagspraten» med:

Christer Falck

Tor Milde

Erik Thorstvedt

Sofian

Jobbsøknad

Zahid Ali er veldig glad i humoren til filmer som «Mannen Med Den Nakne Pistol», og mener det kunne være en idè å lage en norsk TV-serie ut av filmen.

- Det kunne vært fult mulig på norsk.

Noe av det han drømmer om er nemlig å få sitt eget program, og det er et snev av alvor i spøken om at hvis noen mener dette kunne vært interessant så kan de ta kontakt.

- Jeg har lyst på et eget TV-program. Håper noen ringer¿ De kan ringe til resepsjonen i Rubicon¿

Dine positive sider?

- Det er så vanskelig å svare på sånt, ring foreldra mine. Eller det kommer en kompis snart, så du kan spørre han.

Det blir kameraten André Jerman som må beskrive Zahids personlighet.

- Han er alltid i godt humør. Men det blir mye tull og tøys. En dag med Zahid er som en dag med han som er «Mannen Med Den Nakne Pistol 33/1/3». Men det finnes noe seriøst bak alt tullet, det er bare litt vanskelig å finne, sier Jerman.

Dine negative sider?

- Jeg er lat. Eller, jeg er litt bedre nå enn da jeg bare jobbet med stand-up. Da kunne jeg stå opp når jeg ville.

Ditt beste høstminne?

- Det er høst nå, ikkesant? Hmm, nå må jeg tenke litt. Er juli høst? Er august høst? Eller er ikke det høst? Det må bli bursdagen til kjæresten min den 27.september, det er det siste jeg husker.

Er det ditt beste høstminne?

- Det var bare noe jeg sa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere