RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mistet medsjåfør i bussulykken

Sist oppdatert:
Finnsnes (NTB-Jan-Morten Bjørnbakk): Bussulykken i Balsfjord rammet busselskapet Cominor ekstra hardt. En av de to omkomne var sjåfør i selskapet.

Mandag kveld ble navnene på de to omkomne i ulykkesbussen frigitt. Det var 60 år gamle Otto Fredrik Ottemo fra Tranøy kommune og 49 år gamle Rolf Edvin Steinholt fra Salangen i Troms som mistet livet.

Rolf Edvin Steinholt var en av tre sjåfører som var med i bussen som var på vei fra Murmansk til Finnsnes i regi av den humanitære hjelpeorganisasjonen Aksjon Murmansk.

- Det er tungt for et busselskap å bli utsatt for en tragisk ulykke som dette. Ekstra tungt blir det når også en av våre gode kolleger var blant de som satt langt bak i bussen og forulykket, sier driftsdirektør Einar Seljevoll i Cominor til NTB.

- Nå skal ledelsen og ansatte gå gjennom hvordan vi kommer oss videre etter denne tragiske ulykken. Vi legger vekt på å støtte våre sjåfører, spesielt føreren av ulykkesbussen som nå føler skyld og ansvar for det som skjedde, sier Seljevoll. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere