RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mistet sønnen lørdag - tirsdag ble han ordfører

Sist oppdatert:
- Dette var veldig viktig for ham, sier varaordfører om Bjarne Sommerstad (Sp).

Sommerstad mistet sin 12 år gamle sønn i en ulykke på gården lørdag kveld. John-Martin Sommerstad falt trolig fra en stige og landet med hodet på en jernbjelke mens han hjalp til med innhøstingen av korn, skriver Tønsberg Blad.

Stolt av faren
Gutten var stolt av faren sin som engasjerte seg i politikken, og overtalte flere av vennene i klassen til å stemme Senterpartiet i klassevalget.

Ifølge avisen ønsket derfor Andebus nye ordfører å fullføre valgkampen, og deltok blant annet på valgstyrets møter og valgvaken på herredshuset på valgkvelden.

Høyres Jan Tore Rui-Haugerød blir Sommerstads varaordfører. Han sier han er imponert over måten den nye ordføreren fullførte valget på.

- Det tror jeg veldig få kunne klart. Det var nok veldig viktig for ham dette, også fordi sønnen var så stolt av faren som var politiker, sier han til avisen.

Skjebnesvanger lørdag
Lørdag 10. september opplevde Bjarne Sommerstad noe av det verste foreldre kan oppleve. Han mistet sin 12 år gamle sønn John-Martin Sommerstad i en arbeidsulykke på familiegården.

Sønnen skal ved flere tidligere anledninger ha hjulpet til med arbeidet på gården, noe han også gjorde den skjebnesvangre lørdagen. Farmoren var nemlig nyoperert, og da John-Martin hørte at det ble tresket på gården, kastet 12-åringen på seg arbeidsklærne for å hjelpe til.

-Gravde for livet
Da klokken ble åtte kjørte Bjarne Sommerstad sin datter hjem, mens sønnen fortsatte arbeidet for bestemoren sin. Da de kom tilbake senere lurte Bjarne på hvor John-Martin var.

- Kona sa han var i kornbingen, som han pleier, men jeg fant ham ikke der. Vi og naboene lette og lette etter ham, men vi fant ham ikke noe sted.

Etter kort tid skjønte de at han måtte ha falt i bingen.

Les hele saken: Mistet sin 12 år gamle sønn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere