RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Misunner Mette-Marit mest

MISUNNELSESVERDIG: Mette-Marit har livet tyske kvinner ønsker seg.
MISUNNELSESVERDIG: Mette-Marit har livet tyske kvinner ønsker seg. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Tyskerne vil ha det som den norske kronprinsessen.

(SIDE2): En undersøkelse foretatt av en stort onlinedatingbyrå i Tyskland viser at kronprinsparet er et av de mest misunnelsesverdige parene i verden.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Populære kongelige
Det norske kronprinsparet (eller kongelige generelt i Europa) er svært populære Tyskland som jo mistet sine monarker for mange år siden.

Mette-Marit (35) ble gjort til gjenstand for ekstrem oppmerksomhet særlig rett før og etter at hun giftet seg med Haakon (35) i 2001. Men også manipulerte bilder av en høygravid kronprinsesse og falske bilder av henne med tvillinger har sirkulert forsider på skruppelløse tyske magasiner i årenes løp.

Senest i vinter skrev en tysk blekke at hollywoodfilmen om Mette-Marit nå var rett rundt hjørnet og at hennes rolle ville bli spilt av selveste Gwyneth Paltrow - som jo har møtt kronprinsessen en rekke ganger. Keanu Reeves skulle får æren av å spille Haakon.

Så det er kanskje ikke så rart at kronprinsparet kommer inn på en femte plass over kjendisparene tyskerne misunner aller mest.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Vil ha en prins
Psykolog Lisa Fischbach sier til onlinedatingbyrået ElitePartner.de at mange kvinner drømmer om en prins, og at nettopp Mette-Marit var den vanlige jenta i gata som kapret en vaskeekte tronarving. 20 prosent av kvinnene i undersøkelsen av rundt 4000 spurte ønsket seg en partner som Haakon (altså en prins), mens bare 12 prosent av menn ønsket et så høyprofilert ekteskap.

På førsteplass over de mest misunnelsesverdige parene kommer tennisparet Steffi Graf (39) og André Agassi (39) - hele 50 prosent av tyskerne ønsker seg et forhold som dem.

Fischbach sier at det har med at forholdet deres er basert på reell likestilling og kjærlighet - begge parter hadde en stor karriere og møttes dermed på samme nivå.

- Den kombinasjonen i kjendisverdenen er det ikke alltid man kommer over. Mange stjerner smykker seg med hovedsakelig yngre partnere, mener psykologen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Politiker-kjærlighet
På en god andreplass kommer 90-åringene Helmut og Loki Schmidt - førstnevnte var forbundskansler i Tyskland fra 1974 til 1982 og hans lange ekteskap er et forbilde for mange. De fikk 36 prosent av stemmene fra tyske menn og kvinner.

Heidi Klum (35), som er fra Tyskland, og hennes ektemann Seal (46) kommer inn på en tredjeplass med 28 prosent av stemmene. Med 24 prosent av stemmene kom Angelina Jolie (33) og Brad Pitt (46), som eier en fet leilighet i Berlin, inn på en fjerdeplass med det norske kronprinsparet med 17 prosent rett bak.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere