RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mitt Vålerenga - les bidragene her

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Her presenteres bidragene til konkurransen "Mitt Vålerenga" fortløpende. "Mitt Vålerenga" er et samarbeid mellom VIF.NO og VPN.NO der vinneren får en splitter ny Vålerenga-scooter.

mitt vaalerenga vpn03 medium
mitt vaalerenga vpn03 medium

Bidragene publiseres både her på vif.no og på vpn.no. Dersom du ikke finner ditt bidrag her, kan du klikke deg inn på VPNs Mitt Vålerenga-side .

MITT VÅLERENGA - VIF01
Katrine Haug skriver om hvordan det var å flytte på landet som seksåring, lengselen til byen i hennes hjerte og om vise ord fra bestefaren på Sinsen.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA - VIF02
Kim Waal har reist land og strand rundt for å følge Vålerenga. I sitt bidrag forteller han om opp- og nedturer med VIF-logoen på brystet.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA - VIF03
Sanne skriver om sine opplevelser før, under og etter en Vålerenga-kamp i sitt bidrag til konkurransen "Mitt Vålerenga".
[Les mer]

MITT VÅLERENGA - VIF04
Hvem skulle tro at mitt troskap til Vålerenga begynte i Moss?, skriver VIF-supporter M.D. i sitt bidrag.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA - VIF05
Randi Lilleengen er 15 år og har aldri sett at Vålerenga har tapt. Les henne historie her.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA - VIF06
Roger Bakstad forteller i sitt bidrag historien om LSK-supporteren som konverterte til Vålerenga etter cupfinalen i 1980.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA - VIF07
Øivin Gravseth tar oss med tilbake til Vålerenga på 60-tallet og gir oss en levende skildring av livet med Vålerenga frem til i dag.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA – VIF08
Jørn Mood er innfødt Tøyen-gutt, men har forflytta seg til Vålerenga via Kampen. Les hans bidrag her.
[Les mer]


MITT VÅLERENGA – VIF09
Silje fant kjærligheten til Enga i Hønefoss for to år siden. Nå er hun merket for livet med en fersk Enga-tatovering på skulderen.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA – VIF10
Mitt Vålerenga er så mye mer en fotball. Det er en del av livet, skriver Maduka i sitt bidrag.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA – VIF11
- Jeg pleier, uten unntak, aldri å engasjere meg i saker som dette, men etter å ha tenkt meg om fant jeg ut at dette jo i grunn var en ypperlig anledning til litt mimring, skriver Asbjørn Hansen i sitt bidrag som tar for seg den magiske 97-sesongen og nesten-gullet i 2004.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA – VIF12
Ronny Myran Byman glemte nesten Vålerenga etter mange år i Drammen, men gamle følelser ble vekket til live igjen da datteren kom hjem som nyfrelst VIF-supporter.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA – VIF13
Kathrine Brataas har 2005-gullet som sitt sterkeste Enga-minne, men følger klubben i tykt og tynt og er fornøyd med klubben sin hvert eneste år.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA – VIF14
Som hockey-gutt fra Gamlebyen måtte Truls Andresen holde sin lidenskap for Vålerenga skjult i flere år for å unngå juling av gutta i gata. Les hans historie her.
[Les mer]


MITT VÅLERENGA – VIF 15

Andreas Berge er egentlig Oslo-gutt med oppvekst på Oppsal, men flyttet til Vestfold med faren sinm som seksåring. Nå drømmer han om å flytte tilbake til byen slik at får sett flere kamper.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA – VIF16
17 år gamle Kristine Lynnes Melgaard har intervjuet Klanens Gjermund Nortug og ti år gamle Truls fra Miniklanen i sitt bidrag til skrivekonkurransen ”Mitt Vålerenga”.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA – VIF17
Harriet Gundahl Sæther scoret 52 mål på en sesong og vant tur til Vålerenga-kamp da hun var åtte år. Resultatet ble en livslang forelskelse.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA – VIF18
Camilla Aamold lærte Vålerenga å kjenne gjennom VIF-legenden Bjørn Arild Levernes. Nå er hun merket for liver og følger klubben i sitt hjerte fra sin plass på Gaza.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA – VIF19

- Jeg er så glad for at broren min tok meg med på kamper og lærte meg å elske et lag så mye som han gjorde, for det har reddet meg masse etter han døde. Det at jeg har hatt dette tilfelles med storebroren min er en god ting å leve videre på, og når jeg er på kamper føler jeg at han står ved siden av meg, skriver 15 år gamle Anette Ottesen i sitt bidrag til Mitt Vålerenga.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA – VIF20
Espen Hildre ble vettskremt da han så sin første Vålerenga-kamp i Drammen. Les hans bidrag her.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA – VIF21
- For å få det på det rene, først som sist: Jeg er ikke fjerdegenerasjons Osloborger. Langt derifra. Jeg har bodd hele livet mitt i en liten by i Nord-Trøndelag. Foreldrene mine kommer fra litt lengre nord i fylket, og deres foreldre kommer fra enda lenger nord, skriver en 18 år gammel jente i sitt bidrag.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA – VIF22
- Hjemmet er delt i to når det gjelder klubben i hjertet. Mannen og sønnen min er LSK-patrioter og Datteren min og jeg Vål`enga. Det er noen tøffe tak i mellom men vi har kommet frem til å ha 2 flaggholdere på terrassen et med ÆRE VÆRE og et bittelite Lsk flagg. Gubben synes nok det er ille at jeg ikke konverterte til LSK da jeg flyttet opp dit, men den tanken har jo aldri slått meg! Jeg liker ikke gult, og hater fugler, skriver Ingvild Heiene Gaarder i sitt bidrag.
[Les mer]

MITT VÅLERENGA - VIF23
- Mitt Vål’enga handler ikke om resultater, men om å føle med og for klubben i mitt hjerte, skriver Petter Ulriksen i stitt bidrag til konkurransen Mitt Vålerenga.
[Les mer]


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere