RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mitt Vålerenga

MITT VÅLERENGA - VIF22: Mitt Vål’enga handler ikke om resultater, men om å føle med og for klubben i mitt hjerte, skriver Petter Ulriksen i stitt bidrag til konkurransen Mitt Vålerenga.

mitt vaalerenga vpn03 medium
mitt vaalerenga vpn03 medium

Mitt Vål’enga handler ikke om resultater, men om å føle med og for klubben i mitt hjerte. Som i kveld mot Lyn, vi synger om engas 12 mann, om å blø for enga. Vi gjør så godt vi kan for å støtte gutta på gresset selv om det de viser oss i beste fall kan sies å ha forbedringspotensial. På tribunen var vi outstanding og vi tok fullstendig rotta på Bastionen. Det første målet blir som et slag i mellomgulvet, men vi reiser oss og synger og straffemissen, vi reiser oss på nytt og synger. At vi tar telling etter mål nummer to er rett og rimelig, men at folk går er utilgivelig. Klanen skal aldri gå. Å tape kamper er kjiipt, men det kan rettes opp ved neste kamp. Det var min største skuffelse å se alle med engaskjerf og trøyer som demonstrativt gikk på 2-0. Det var nesten uvirkelig å se strømmen ut fra Vestbredden og Bendit-svingen. Jeg håper dere holder dere hjemme neste gang. Eller blir medgangs supportere et annet sted.

Petter Ulriksen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere