Gå til sidens hovedinnhold

Mjau, for et katteliv

Den er livredd, liten, pjuskete, mager og har tuslet alene rundt på Bekkelaget og Nordstrand i tre år. Nå lurer naboene på hvem som eier «Snøhvit».

BEKKELAGET: Savner du en hvit, langhåret pus som sikkert var en majestetisk og flott katt før den forsvant for tre år siden?

Del på Facebook

Det håper naboene i Bekkelaget-området.

I tre år har de sett katten luske rundt og bli mager, pjusk og folkesky – og håpet at det egentlig finnes et varmt og trygt hjem for den lille pusen et eller annet sted.

Håpet at den ikke lusker rundt alene i området rundt fordi noen bare har overlatt den til seg selv, men at noen sitter og savner den – og lurer på hvorfor den er borte.

Ingen har klart å fange den hvite pusen. Den er altfor redd og vill. Kattehuset har ikke kunnet hjelpe – der har de rett og slett hatt fullt hus.

LES OGSÅ: Katter dumpes før ferien

LES OGSÅ: Vil du gi Moff, Nutta eller Kokkos et nytt hjem?

Dessuten går ikke «Snøhvit», som vi i Lokalavisene har døpt pusen, så godt sammen med de andre kattene i nabolaget, for å si det mildt. De andre kattene er redde for den sky katten.

– Helt tragisk

– Det er bare helt tragisk. Det er overraskende at den overhodet har klart seg gjennom vintrene vi har hatt. Men den har kommet tilbake radmager hvert år, sier Anita C. Nymark, en av beboerne og katteeierne i nabolaget. Først i dag, torsdag, klarte hun å komme så nær inn på katten at hun fikk tatt bilde av den.

Hun har forsøkt å spørre rundt i nabolaget, men ikke funnet frem til noen eiere.

LES OGSÅ: Savner du denne katten?

Kan det være din?

– Er det noen eiere som ser dette, håper vi de kan gi seg til kjenne. Katten har det ikke akkurat godt nå, sier Nymark. Som egentlig ikke har så stort håp om at pusen er dypt savnet et eller annet sted etter så lang tid.

– Vi har også skrevet brev til Kattehuset og Dyrebeskyttelsen med spørsmål om de kan hjelpe til høsten. Vi håper inderlig at den slipper å luske rundt her en vinter til, sier Nymark.