RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mjelde smilte etter spillermøte

Sist oppdatert:
Brann-spillerne hadde et oppvaskmøte i forkant av treningen onsdag. Etter treningen var Mons-Ivar Mjelde fornøyd.

- Resultatet av møtet så du på treningen i dag. Det er lenge siden vi har hatt så bra trøkk, sa Mjelde til ibergen.no etter onsdagens trening.

Enige om innsats
På møtet i forkant av treningen diskuterte spillerne hva de kunne gjøre for å få klubben på rett spor igjen og hva de forlangte av klubben og trenere. Det oppklarende møtet så ut til å ha hjulpet, for det var en usedvanlig engasjert Brann-trener som ledet spillerne gjennom treningen på feltet ved siden av Brann Stadion onsdag.

- Det var nødvendigvis ikke like god kvalitet hele tiden, men trøkket var skikkelig bra. Vi har blitt enige om å jobbe knallhardt og det begynner vi med på feltet.

- Kan ikke drømme om en frelser
Flere spillere manglet på dagens trening. Deriblant Bengt Sæternes og Ragnvald Soma.

- Sæternes har vondt i ryggen og får behandling. Ragnvald følger datteren på skolen, forklarte Mjelde.

Høstsesongen har vært preget av skader og suspensjoner. Onsdag trente både Martin Andresen og Trond Fredrik Ludvigsen for fullt. Kanskje begynner det endelig å lysne for Brann.

- Vi kan ikke sitte og drømme om en frelser. Vi må gjøre det selv. Nå har vi vært nede en stund, men vi har klokkertro på det vi gjør. Det er mange i denne gruppen som ikke har fått alt ut. Dette må vi gjøre noe med.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere