RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moa årets navn?

Sist oppdatert:
VIF-spissen nominert til Årets navn i Groruddalen, Gamle Oslo, Grünerløkka og Sagene.

De nominerte til årets navn i Groruddalen er SV-politiker Akhtar Chaudhry, leder av Furuset Allidrett, Vidar Noreng, engasjert ildsjel på Bjerke, Meena Grover og Vålerengas cupfinalehelt Mohammed "Moa" Abdellaoue. Felles for alle er at de har gledet andre i Groruddalen i løpet av året som nå er omme. Den som får flest stemmer mottar en hedersbevisning, samt 25.000 kroner som går til et veldedig formål.

De fire kandidatene er nominert av Lokalavisen Groruddalens lesere. Hvem som vinner prisen blir avgjort når avstemningen avsluttes 1. februar.

Også i Gamle Oslo, Grunerløkka og Sagene er Moa nominert til årets navn. Her er det Østkantavisa som står for kåringa. De øvrige nominerte er Kåre Stølen, stasjonssjef ved Grønland politistasjon, Anne Mikkelsen fra Beboeraksjonen på nedre Grünerløkka og Jørgen Foss, entusiast i Bydel Sagene..

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere