RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moa fra start

Sist oppdatert:
- Jeg så ingen grunn til å endre på laget, sier Drillo.

Vålerengas Mohammed Abdellaoue spiller fra start når Norge møter Frankrike på Ullevaal i kveld. For første gang stiller Drillo med samme mannskap to kamper på rad.

- Det var en journalist som gjorde meg oppmerksom på det for en liten stund siden. Men vi gjorde det bra mot Ukraina sist, og jeg så ingen grunn til å endre noe særlig. Ingen av spillerne fra den kampen er skadet eller ute av form, sier Drillo til fotball.no.

Drillo studerte mandag kveld videoer av Bordeaux, laget den nyansatte franske landslagssjefen Laurent Blanc trente tidligere.

- Det var et lag som sto på og hadde skikkelig guts, men strukturen var dårlige enn vår. De var derimot overraskende gjennombruddshissig og slo mye langt i starten av kampene.

- Jeg tror Frankrike er bedre nå enn i VM. Det er ikke noe dårligere individualister som kommer hit.

Norges lag mot Frankrike: Jon Knudsen - Tom Høgli, Brede Hangeland, Kjetil Wæhler, John Arne Riise - Erik Huseklepp, Bjørn Helge Riise, Henning Hauger, Christian Grindheim, Morten Gamst Pedersen - Mohammed Abdellaoue

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere