RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moa og Daniel på landslaget

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif-fotball.no): Søndagens cuphelter Mohammed Abdellaoue og Daniel Fredheim Holm ble mandag tatt ut i a-landslagstroppen som møter Irland til privatlandskamp på Ullevaal stadion onsdag kveld. Fra før er VIF-spillerne Martin Andresen og Kristofer Hæstad i troppen.

- Det er kjempemoro at vi har fått med fire spillere i troppen. Ekstra gøy er det at Moa har tatt steget opp. Han spilte 1. divisjon for Skeid i fjor og har levert en kjempesesong for oss i år. Utviklingen hans har skutt fart det siste året og jeg er sikker på at han har noe å bidra med også på landslaget, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif-fotball.no.

Abdellaoue, som har 8 landskamper fra G18- til U21-landslaget fra før, kan dermed få sin debut på a-landslaget. Lagkompis Fredheim Holm har vært med i det gjeve selskapet tidligere og står bokført med én a-landskamp. I tillegg har han hele 43 kamper for aldersbestemte landslag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere

Mest lest