*Nettavisen* Nyheter.

Moa og Nielsen Norge

10.08.10 15:18

Tre Vålerenga-spillere skal i aksjon for Norge denne uka. Først ut er Håvard Nielsen som møter Danmark med G18-landslaget i kveld. Nielsen er flyttet opp en årsklasse etter godt spill på G17-landslaget. Torsdag møtes lagene igjen. Begge kampene spilles i Nyborg i Danmark.

I U21-troppen som møter Kroatia i EM-kvaliferingskamp på onsdag hadde Vålerenga opprinnelig fire spillere. Tre av dem meldte forfall etter kampen mot Haugesund søndag, og tirsdag meldte også Aalesund-utleide Fredrik Carlsen pass.

- Stefan Strandberg skadet seg i kneet mot Start, og fikk en smell i samme beinet mot Haugesund. Når det gjelder Mohammed Fellah har han en overbelastning i kneet, forklarer Martin Andresen til vif-fotball.no.

Også Harmeet Singh står over Kroatia-kampen.

- Alle tre er slitne etter å ha spilt mye, men Harmeet sliter også med leggen og lyskene, så det mest forsvarlige er at han også melder forfall, sier Andresen.

Tippeliga-toppscorer Moa er eneste Vålerenga-representant når Norges a-landslag møter Frankrike på Ullevaal onsdag kveld. VIF-spissen har hatt en strålende sesong og er sugen på å vise seg frem i den norske landslagsdrakta.

Kampprogrammet:
G18: 10. august 19.00 Danmark - Norge
U21: 11. august Kroatia – Norge
A: 11. august 21.15 Norge – Frankrike
G18: 12. august 19.00 Danmark - Norge

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.