RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moa og Sæternes på eksklusiv liste

Sist oppdatert:

Så langt i sesongen har Mohammed Abdellaoue scoret seks seriemål og ett mål i cupen. Det betyr at han siden debuten for Vålerenga i 2008 har scoret 31 mål i alle turneringer for klubben.

Bengt Sæternes scoret ett mål mot Kongsvinger tidligere i mai, og satt hele tre mål mot Oppsal i cupens første runde. Med sitt siste mål mot Oppsal passerte også Sæternes 30 mål for klubben.

Det sender begge VIF-spissene inn på lista over målscorere i Vålerenga. Med Moa og Sæternes er det nå 26 spillere igjennom VIF-historien som har minst 30 mål klubben.

Bruno på topp

Det er fortsatt et stykke opp til Einar Bruno Larsen, som fikk hele 99 mål i løpet av sin Vålerenga-karriere, men Moa trenger kun to mål for å tangere bestekompisen Daniel Fredheim Holm som scoret 33 mål for klubben.

Sæternes har tangert John Carew på lista, som også inneholder Freddy dos Santos og Morten Berre av dagens aktive Vålerenga-spillere.

Klikk her for oversikten over målscorere i Vålerenga

For mer VIF-statistikk - klikk her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere