RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moa passerte Fredheim Holm

Sist oppdatert:

Med sine to scoringer mot Lillestrøm søndag er Mohammed Abdellaoue nå oppe i totalt 34 scoringer for Vålerenga i alle turneringer. Med sin første scoring på Åråsen tangerte han bestekompisen Daniel Fredheim Holm. Fredheim Holm debuterte for Vålerenga i 2004 og scoret 33 mål fram til han forlot klubben i fjor sommer til fordel for danske Aalborg.

Se oversikten over målscorere her

Toppscorer Moa

Tippeligaen er nå halvspilt. Lars Hirschfeld og André Muri har som de eneste i troppen vært på banen i samtlige spilleminutter. Hele fem spillere har startet alle 15 kampene, 11 spillere har startet 12 kamper eller mer.

Med sine ni scoringer på 14 kamper fra start er Mohammed Abdellaoue toppscorer i Vålerenga og Tippeligaen. I Tippeligaen er Moldes Baye Djibi Fall nærmest, med åtte scoringer.

Moa har også bidratt med fire målgivende pasninger, og har dermed vært direkte involvert i 13 av Vålerengas 31 mål så langt i sesongen. Bojan Zajic spilte Moa fri på 3-0-målet mot Lillestrøm, noe som var Zajics femte målgivende pasning for sesongen.

Sjekk 2010-statistikken her

For mer VIF-statistikk - klikk her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere