*Nettavisen* Nyheter.

Moa skamklipte lagkompis

Se hvordan det gikk da landslagsspissen debuterte som frisør.

Mohammed «Moa» Abdellaoue er tilbake i Hannovers tropp til helgens bortekamp mot Nürnberg. Moa ble solgt fra Vålerenga til Hannover 96 i sommer og rakk å score fire mål på 10 kamper i Tyskland før han ble skadd.

– Han er i troppen til kampen mot Nürnberg, og det blir avgjort lørdag morgen om han starter, sier medie- og kommunikasjonsansvarlig Dirk Köster i Hannover til Eurosport.

Artikkelen fortsetter under bildet

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: VIF Media

Skamklipte kamerat

I dagens tilbakeblikk skal vi til treningeleiren på La Manga. Da Vålerenga forberedte seg til sølvsesongen på den spanske solkysten sist vinter, viste spissen seg etter hvert som en habil frisør da han fikk i oppdrag å stusse hårmanken til lagkamerat Gudmund Taksdal Kongshavn. Moa selv kalte det Maroc barbershop.

Se hvordan det gikk her

Moa fortsatte der han slapp på La Manga da han kom hjem til Oslo. På oppdrag fra TV2 klipte han og Freddy dos Santos hver sin kunde i salongen til kjendisstylist Jan Thomas.

Se reportasjen på VIF TV

Moa ble Vålerengas toppscorer i 2010 til tross for at han bare spilte to tredjedeler av sesongen i Norge. Landslagsspissen scoret 15 mål på 20 kamper og var bare ett mål fra å kapre toppscorertittelen i Tippeligaen.

Se alle Moas 2010-scoringer her

Alle Moas scoringer før 2010-sesongen kan du se her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.