*Nettavisen* Nyheter.

Moa spiller for de unge

– Jeg er veldig bevisst på rollen som forbilde. Det er faktisk noe jeg tenker mye på, sier Mohammed Abdellaoue som kan bli kåret til årets navn i Groruddalen.

26.01.09 14:06

Stem på Moa her.

– Jeg vet at de unge følger godt med, og jeg husker jo hvordan det var da jeg selv var ung. Man hadde alltid forbilder. Målet mitt er å være et sunt og godt forbilde, det er sånn jeg kan gi noe tilbake til fansen, sier Vålerenga-toppscoreren til Lokalavisen Groruddalen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Kasper Wikestad/Digitalsport (Kasper Wikestad / Digitalsport)

Moa er en av fire som er nominert til Årets navn i Groruddalen. Det er leserne av Lokalavisen Groruddalen som avgjør hvem som til slutt stikker av med den gjeve prisen. Avstemningen nærmer seg slutten og du kan gi din stemme til Moa ved å klikke her .

– Dette er veldig morsomt og overraskende, sier Moa.

– I 2008 gikk jeg fra å være mindre kjent til litt kjent. Det er nok det folk har lagt merke til. Året var fylt med mange spennende opplevelser, men jeg klarte hele tiden å holde beina plantet på jorda. Jeg var meg selv hele tiden, og det er jeg stolt av. Det viktig å ikke miste kontakten med seg selv.

Han er ikke i tvil om hva som er det viktigste i livet.

– Uten familie og venner har man ingenting. Jeg hadde ikke fått det til på fotballbanen, hvis det ikke hadde vært for dem.

Dersom Moa vinner prisen vil han donere premepengene til kampen mot kreft eller arbeid mot rasisme.

Stem på Moa her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.