*Nettavisen* Nyheter.

Moa vil vise seg frem

10.08.10 11:00

- Jeg skal vise meg frem på trening og gjøre mitt beste, så får jeg se om det holder til startplass. Jeg har fått vist meg bra frem i Tippeligaen i det siste, så jeg håper det vil fortsette nå, sier Vålerenga-spiss Mohammed Abdellaoue til fotball.no før onsdagens landskamp mot Frankrike på Ullevaal stadion.

- Det er viktig for oss å få en god gjennomkjøring før kvaliken begynner. Det blir viktig å sette laget og ha med en god opplevelse inn mot det som skal skje senere i høst.

Frankrike har byttet ut alle av VM-spillerne sine før kampen mot Norge. Tippeliga-toppscorer Moa tror på en tøff kamp.

- Vi kommer til møte unge, sultne spillere. Frankrike har mange gode spillere uansett, så det blir nok en veldig tøff kamp.

Morten Gamst Pedersen, som har trent med Vålerenga i hele sommer, er enig med lagkamerat Moa.

- Jeg har ikke satt meg inn i bråket som var rundt Frankrike og har ikke tenkt så mye på det egentlig. Vi har lyst til å gjøre en god prestasjon før kvaliken. Det er aldri morsomt å tape fotballkamper og det har vi heller ingen planer om på onsdag, sier han til fotball.no.

- Å kvalifisere seg for EM ville vært det optimale. Men da må vi prestere godt og ha marginene med oss hele veien. En god start er uansett viktig, så vi håper vi får en god opplevelse allerede mot Frankrike.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.