RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moan hyrer inn tunge Navision-folk

Sist oppdatert:
Visma-sjef Øystein Moan hyrer inn tunge folk innen det konkurrerende Navision-miljøet når han nå angriper det danske markedet
Visma og Øystein Moan har laget en angrepsplan for det danske markedet. Selskapet skal ta opp konkurransen mot storebror Navision. Det danske selskapet eies nå av Microsoft, men det har ikke minsket lysten på konkurransen.

Danske Børsen skriver tirsdag at Visma-sjef Øystein Moan nå har hyret inn erfarne krefter i sitt inntog på det danske markedet. Moan har skrevet under ansettelseskontrakt med John Fredrikson, som har vært direktør i Navision, og sist har hatt ansvaret for USA- og Canada-forretningen.

Fredrikson sier til Børsen at han mener at Visma-konkurrenten Navision har blitt en topptung virksomhet etter at Microsoft kjøpte selskapet.

Også Henrik Steen Petersen, som har jobbet i Damgaard/Navision-konsernet i 14 år, har meldt overgang til Visma. Steen Petersen var sist i WM-datas Navision-avdeling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere