Mobil-dronningen

Foto: (Arne Lutro / Nettavisen)

Dronning Sonja følger med i utviklingen - og knipser i vei med mobil-kameraet. Se video.

24.02.07 15:46

OVERSIKT: Alt om Kongens bursdag

Bygdøy (SIDE2): Mens de andre kongelige gjestene fulgte interessert med på danseshowet, var dronning Sonja langt mer opptatt av å knipse barnebarnet!

Midt under en danseopptreden, begynte dronningen plutselig å grave i vesken sin. Der dro hun frem mobiltelefonen sin - og sjekket de siste meldingene.

SE BILDESPESIAL NEDERST

Knipset i vei
Deretter begynte hun å knipse bilder av datteren, prinsesse Märtha, og barnebarnet Maud Angelica. Sonja var så opptatt av mobil-knipsingen, at hun nærmest glemte å applaudere da showet var over.

Det var et enormt royalt følge som lørdag formiddag besøkte Folkemuséet på Bygdøy. Kongelige fra nær og fjern er i Oslo for å feire kongeparets felles 70-årsmarkering.

Pelskledd prins
Prins Henrik av Danmark hadde trukket i en enorm pelskåpe og dertil hørende hatt, mens prinsesse Astrid hadde valgt en knallrød anorakk for anledningen.

De svenske prinsessene Madeleine og Victoria tiltrakk seg også stor oppmerksomhet - til tross for at antrekket var noe mer nedtonet på museumsturen enn hva tilfellet var under fredagens festforestilling.

LES SAKEN:Madde viste kløften - igjen

Oppstyr i Sverige
Etter at Side2 omtalte den dype utringningen til prinsessen, har svensk media kastet seg over saken. Hos broderfolket skaper det harme at brystpartiet til den yndige prinsessen er gjenstand for oppmerksomhet.

Til storavisen Expressen sier hoffets informasjonsansvarlig at omtalen av kløften «er lavmål».

«Hon hade säkert stulit showen, även om hon kommit i polojumper. Hon är vacker och varför blir man så provocerad av det! Avundsjukan i ett nötskal!!» skriver en rasende leser i debatten på expressen.se.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag