RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mobilen med røyk på ryggen

Sist oppdatert:
Her er mobiltelefonen som garantert kan gi deg både lungekreft og andre helseproblemer.

Ingen har enda klart å fastslå hvorvidt mobiltelefoner faktisk er helseskadelige eller ikke. Derfor kan vi ikke med sikkerhet si om mobiltelefonen dreper eller ikke.

Denne kinesiske mobiltelefonen vil til tross for advarsler på baksiden kunne gjøre en god dose ugang dersom den en gang skulle bli masseprodusert.

Sigaretter i mobilen
Mobiltelefonen ser ikke bare ut som en røykpakke – den er faktisk en. Du trenger bare å skyve ned batteridekselet på baksiden, for å avdekke et eget rom for sigaretter. Den obligatoriske advarselen om at nikotin dreper, er selvsagt også på plass.

Telefonen rommer en halv pakke vanlige sigaretter, så nå er det bare lighterfunksjonen som mangler, så har røyk- og mobilavhengige alt de trenger i en liten pakke.

Multimedia
Utover sigaretter og et noe spesielt utseende har telefonen både mp3-spiller, kamera og støtte for minnekort av typen microSD.

For en drøy tusenlapp kan røyksugne kinesere kjøpe seg det som Gearfuse.com refererer til som en luksuriøs VIP-pakke med telefonen, en pakke Chonghwa sigaretter og en lighter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere

Mest lest