RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mobilkjempe innfrir etter varsel

Sist oppdatert:
Mobil- og teknologikonsernet Motorola har lagt frem tall for fjerde kvartal som var som forventet etter resultatvarslet i begynnelsen av januar.
Motorola opplyser i sin kvartalsrapport for de siste tre månedene i fjor at de omsatte for 11,79 milliarder dollar, en økning på 17 prosent fra samme periode i 2005.

Det er omtrent som forventet, analytikerne hadde ifølge Thomson First Call sett for seg driftsinntekter på 11,72 milliarder dollar.

Resultatet endte på 25 cent pr. aksje, eller 624 millioner dollar. Det er klart ned fra fjerde kvartal i 2005 da bunnlinjen endte på 1,2 milliarder dollar.

Det er imidlertid som forventet av analytikerne ifølge Thomson First Calls estimater.

For første kvartal i år ser Motorola en omsetning på 10,4 til 10,6 milliarder dollar. Det er som ventet, siden konsensus i markedet ligger på 10,5 milliarder.

Motorola var i begynnelsen av januar ute med ny guiding for fjerde kvartal, da de så at markedet lå for høyt. De senket da både guiding for resultat og omsetning. Markedet ventet på tidspuntket et overskudd på 39 cent pr. aksje og en omsetning på 12 milliarder dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere