*Nettavisen* Nyheter.

Mobiltelefoner i julegave

Vålerenga Fotballs samarbeidspartnere Telenor og Telehuset hadde et ønske om å gi en gave til unge mennesker i Oslo som fortjener en oppmerksomhet til jul.

27.12.11 19:15

Klubbens avdeling for samfunnsansvar fikk 50 mobiltelefoner som de selv kunne bestemme hvem de dele ut til.

- Vi valgte å gi mobiltelefoner til alle de 30 kandidatene som er inne i vårt arbeidstreningsprogram, forteller Lars Eirik Eggen, som er leder for klubbens samfunnsansvar.

- Dette er kandidater som gjør en god innsats i klubben og som er utplassert hos flere av våre sponsorer. Kandidatene har kun en liten individstønad fra NAV og en ny telefon kommer godt med.

De 20 telefonene som var til overs ble fordelt som julegaver.

- Vi et samarbeid med Crossworker, et byomfattande opplæringsprogram for unge voksne som ønsker å jobbe med barn og ungdom. Alle kandidatene som er med i dette programmet på frivillig basis fikk en hyggelig førjulsgave.

- Resten av mobiltelefonene valgte vi å gi bort til flere av de familiene som vi følger opp gjennom vårt Inkluderingsprosjekt. Det er familier med svært dårlig økonomi og som ikke prioriterer kjøp av ny telefon, avslutter Eggen.

Klubben er stolt over å ha samarbeidspartnere som i en travel førjulstid har tid og kapasitet til å prioritere de som trenger det mest.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.