Gå til sidens hovedinnhold

Modell anklager Trump for seksuelt overgrep

Den tidligere modellen Amy Dorris (48) kommer med sterke anklager.

NEW YORK/OSLO (Nettavisen): - Jeg var i hans grep. Jeg kunne ikke komme meg løs, sier Dorris i et eksklusivt intervju med The Guardian.

Les også: Dette er kvinnene som fikk hysj-penger av Trumps advokat

Hun forteller videre at hun følte seg dårlig og krenket av hendelsen som skal ha skjedd under tennisturneringen US Open i 1997. Dorris påstår at USAs president forgrep seg på henne utenfor et toalett i VIP-området.

- Han dyttet tungen sin ned i halsen min, og jeg prøvde å dytte ham unna. Da ble grepet hans sterkere, og hendene hans var overalt, på rumpa mi, brystene mine og ryggen min, forteller eks-modellen til den britiske avisen, som var 24 år da hendelsen angivelig skal ha skjedd.

Les også

Dette oralsexbildet trekkes frem som et tegn på hva som er galt i bydelen akkurat nå

Kom seg ikke løs

Dorris hevder videre at USAs president nektet å slippe tak i henne, og at hun gjorde alt i sin makt for å komme seg løs. Til slutt påstår Dorris at hun måtte bruke tennene til å få løs tungen til Trump, og at hun kan ha skadet tungen hans i prosessen.

Les også: Trump: - Vaksinen kommer om noen uker

48-åringen bor nå i Florida, og har også gitt The Guardian bevis ved å gi ifra seg billetten til US Open, men også flere bilder av henne sammen med Trump fra turneringen i starten av september 1997. På den tiden var Trump gift med Marla Maples.

Les også

Pikant, seksuelt trekantdrama sjokkerer amerikanerne: - Han likte å se på mens jeg hadde sex med kona hans

Dorris vurderte å stå frem før presidentvalget i 2016, da flere kvinner sto frem med sine historier om Trumps kvinnenedsettende atferd, men hun forteller at hun lot være da på grunn av frykt for represalier rettet mot familien sin.

Politisk motivert

USAs president, via hans advokater, har benektet hendelsen på det sterkeste, skriver The Guardian. Advokatene hans mener også at hendelsen aldri kunne ha skjedd uten masse vitner til stede, og at de ikke forstår hvorfor hun valgte å bruke mer tid med Trump etter den angivelige hendelsen.

Les også: Alt dette har Trump klart å levere til sine velgere

De stiller seg også svært undrende til at Dorris aldri anmeldte dette, eller at hun aldri har tatt opp anklagene direkte med Trump. Advokatene er også svært kritiske til «timingen» avsløringen kommer ut, siden det er midt i den amerikanske valgkampen, og de hevder derfor at dette er politisk motivert.

Les også

- Før flyet hans landet, ble 150 kvinner sendt til legesjekk for kjønnssykdommer

Spilt i flere filmer

Ifølge filmsiden IMDB har Amy Dorris spilt i filmene «Any Given Sunday» (1999), «The Accidental Husband» (2008) og «Who's Your Caddy?» (2007). I tillegg har hun vært med i to episoder av TV-serien «Law & Order: Special Victims Unit» fra 2000-2003, og spilt Dr. Eliza Glazer i «Law & Order» i 2002.

Dorris er også mor til to tvillingdøtre.

Les også

TV-stjerne kritisert for «upassende foto» med ektemannen sin

- 33 seksuelle anklager mot Biden og Trump

Seksuelle anklager i forbindelse med den amerikanske valgkampen er på ingen måte noe nytt. Business Insider publiserte på onsdag en en fullstendig redegjørelse over alle 33 troverdige anklager om seksuelle forseelser mot Joe Biden og Donald Trump. Åtte av anklagene rettes mot Biden, mens 25 av dem rettes mot president Trump. Amy Dorris (48) blir dermed nummer 26.

Ifølge Business Insider er årets valg det første valget der begge presidentkandidatene er utsatt for troverdige anklager om en seksuell forseelse.

Denne videoen fikk USAs president til å tenne på alle plugger:


Kommentarer til denne saken