RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Modellenes forvandling

Sist oppdatert:
De nykårede Top Model-finalistene ble sendt rett til sminkebordet. Se forvandlingen her.

(SIDE2:) Mandag var det premiere på årets «Top Model» og 12 jenter ble valgt ut til finalen. En av dem var Cecilie Sundsbø var Tynset som aldri trodde hun kom til å gå videre.

- Jeg spiller fotball og deltok med brist i foten under uttagelsen på Grand. Derfor gikk jeg helt rart over catwalken, så jeg trodde aldri de kom til å satse på meg, sier hun til Side2.

Men Top Model-juryen ville det annerledes, og i neste program vil vi se at hun og de 11 andre finalistene dro rett til London etterpå. Her gjennomgår de alle en forvandling med ny frisyre og sminke, før de skal konkurrere om å delta i en musikkvideo til bandet Purple Melon.

Lettet over Marilyn-look

Cecilie ble stylet i reneste Marilyn Monroe-stil.

- Jeg trodde at de ville klippe meg helt kort, så jeg ble lettet da de beholdt lengden. Men stilen er ikke lett å holde, så i virkeligheten ligner jeg nok mest på slik jeg ser ut på det første bildet.

BILDENE AV ALLE FINALISTENES FORVANDLING SER DU UNDER

Lene favoritt

Årets «Top Model» er en helnorsk versjon. Første program ble sendt mandag på TV3 der vi for første gang fikk avslørt finalistene.

I forkant av årets sesong har Side2 valgt ut sine favoritter til konkurransen. På bakgrunn av disse 12 har leserne stemt frem én favoritt. Det ble 19 år gamle Lene Egeli fra Stavanger. Hun gikk videre til finaleprogrammene, ble det klart mandag kveld.

Side2 var på med premierefesten. Bildene fra festen finner du her.

SIDE2 TV-GUIDE FØLGER REALITYSERIENE HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere