RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Modellenes hete utfordrere

Foto: Fabio Coppi/TV3
Mira, Therese og Cathrine er nå finalister i «Top Model». Her er deres skandinaviske utfordrere.

(SIDE2:) Årets «Top Model» er spilt inn i Milano, og vinneren får følgelig en attraktiv kontrakt med et modellbyrå i motemetropolen. Nå er turen kommet for å slå sammen den norske, svenske og danske versjonen. Og mandag kveld ble det klart hvilke tre norske jenter som skal delta. Det er Cathrine Wenger, Therese Haugsnes og Mira Wolden.

Fra Danmark deltar Anna Brændstrup, Sara Olsen og Camilla Schønberg. Men svenskenes tre finalister heter Sabina Karlsson, Florina Weisz og Freja Kjellberg Borchies.

  • Se de lekre bildene av deres første bikinishoot nederst

Isdronninger

I deres første fotoshoot sammen skal de posere i bikini. Sammen med den anerkjente motefotografen Fabio Coppi og programleder Cynthia Garrett drar jentene til fjells ide italienske alper.

Fotoshooten er gruppebilder med en jente fra hvert land på samme bilde. Jentene skal opptre som isdronninger i snøen i bikini og pels. Hovedproblemet er ikke kulden, men det at de skal forholde seg til hverandre i bildet.

To ryker ut

Førstkommende mandag skal to jenter stemmes ut av Top Model.

- Det kommer som en stor overraskelse på dem, opplyser Ida Linchausen som er presseansvarlig for programmet.

Mandag kveld var det Camilla som røk ut, etter at jentene fikk prøve seg på skuespillerkunsten. Tilbakemeldingen fra dommerne var at hun ikke virket som hun var nok motivert for oppgaven det innebærer å vinne Top Model.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere