RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moderat fremgang for Office line

Sist oppdatert:
Apple-forhandleren Office line bedret omsetning og resultat i andre kvartal, men fremgangen var mindre enn selskapet leverte i første kvartal i år
Office line fikk et resultat før skatt på pluss 0,9 millioner i andre kvartal, mot minus 0,1 samme kvartal i fjor.

Driftsinntektene økte fra 78,4 til 85,7 millioner kroner, mens driftsresultatet steg fra 0,3 til 1,2 millioner.

- Målrettet utadrettet salgsvirksomhet og etterspørselsvekst etter Apple-produkter bidrar til fin vekst i omsetning og solid resultatforbedring, skriver selskapet.

Virksomhetene i Danmark, Finland og Sverige viser alle omsetningsøkning og resultatforbedring i forhold til samme kvartal i fjor, opplyses det. For Norge påpekes det at første halvår viser fremgang for driftsresultatet. Ordreinngangen i Norge i andre kvartal var større i andre kvartal i år enn i sammme kvartal ifjor, men stor leveringsreserve ved inngangen til andre kvartal i fjor gjorde at omsetningen da ble høyere enn i år i Norge.

- Selskapet har positive forventninger til 2004 og forventer både resultat- og omsetningsvekst i tredje kvartal sammenlignet med 2003, heter det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere