RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Modig skovalg, Victoria

(Allover)
Kronprinsesse Victoria hylles for sin moteriktige stil.

(SIDE2): I likhet med de norske kongelige, får også medlemmene av den svenske kongefamilien mye oppmerksomhet for sine antrekk.

For mens vår egen kronprinsesse Mette-Marit (37) har høstet skryt for å kle seg i nøytrale farger under det nylige New York-besøket, får svenskenes kronprinsesse Victoria (33) moteros av helt andre grunner.

Se flere bilder av den svenske kronprinsessen i bildekarusellen nederst i saken!

Kontrastfylt antrekk
Den svenske kronprinsessen kler seg ofte i tradisjonelle, og enkle antrekk - alltid like elegant og stilsikker. Men til tross for at hun stiller moteriktig og lekkert kledt, er det sjelden hun tar de aller største sjansene når det kommer til valg av antrekk.

Men nå ser det ut til at den svenske kronprinsessen begynner å våge mer i moteveien.

Lørdag stilte nemlig Victoria, som for tiden er i Finland samme med ektemannen prins Daniel, i et svært så moteriktig antrekk.

Kronprinsessen bar, som vanlig, en elegant kjole med et enkelt snitt. Hun kombinerte derimot den hvite kreasjonen met et par kraftige ankelboots i sort, noe som skapte sterk kontrast til den ellers minimalistiske kjolen.

For å understreke kontrastene enda mer, hadde Victoria valgt en sort veske, med runde nagler.

Kraftige sko, kombinerte med rene, og feminine plagg er en het trend. Den svenske kronprinsessen kler denne stilen svært godt, og med tanke på årstiden er det et riktig valg av Victoria å kle på seg sko av kraftige karakter istedenfor pumps,eller andre finsko.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Mediehysteri
Victoria og ektemannen Daniel er for tiden på offisielt oppdag i Finland. Her skal de bruke tre dager på å reise rundt omkring i nabolandet, og første stoppested var naturlig nok Helsingfors.

Det populære paret har fått enormt mye oppmerksomhet både fra finsk media og publikum generelt, og det er tydelig at paret er populære i Finland.

Like forelsket
Det skal også nevnes at prins Daniel som vanlig var respektabelt kledt i marineblå dress og hvit skjorte med matchende slips.

Det relativt nygifte paret ser fortsatt like forelsket ut, og de både flørtet og holdt hverandre i hånden under rundturen ved et ungdsomssente i Helsingfors.

Det svenske kronprinsesseparet har vært mye på reisefot den siste tiden. De siste månedene har d besøkt både Frankrike og Kina. Også i Kina ble det to hyllet, og tatt imot med åpne armer.

SE FLERE BILDER FRA FINLAND-BESØKET HER:

3851

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere