*Nettavisen* Nyheter.

Moldskred i RBK-troppen

27.03.10 19:44

Det har vært usikkerhet hele denne uka om RBK-spiller Morten Moldskred ville rekke kampen mot Vålerenga, men etter lørdagens trening ble han friskmeldt. Moldskred scoret fire mål på tre kamper mot Vålerenga som Tromsø-spiller i fjor.

- Ja, det gikk fint og jeg er med nedover, sier Moldskred til RBK.no.

- Han har trent normalt både fredag og lørdag, og er klar for kampen mot Vålerenga, bekrefter RBK-lege Kjetil Holen.

Alejandro Lago er også tilbake i troppen som reiser til Oslo søndag. Det er også nysigneringen, keeper Erik Bråthen, som har slitt med en vond akilles i det siste, og er med i sin første RBK-tropp mot Vålerenga.

Erik Hamrén er godt fornøyd med at Moldskred ble klar i tide.

- Det kjennes bra og gir oss et ekstra alternativ i kampen at han er aktuell for spill, sier Hamrén.

Usikker Hamrén

RBK-treneren er usikker på hvordan Vålerenga kommer til å opptre på sin egen hjemmebane søndag kveld.

- De har i begge kampene til nå ligget lavt og satset på kontringer, men det er vanskelig å si om det blir slik i denne kampen. Vi er uansett forbedredt på det som måtte komme, sier han.

- Jeg forventer en intensiv og spennende kamp mellom to lag som har startet bra i ligaen. Vålerenga er et lag som under min tid i Norge har hatt resurser til å komme høyere på tabellen enn de har klart de siste årene, men det kan se ut som de har en annen stabilitet i år. Jeg synes de har en spennende spillertropp, sier Hamrén.

Rosenborgs tropp: Daniel Örlund, Erik Bråthen, Mikael Lustig, Kris Stadsgaard, Alejandro Lago, Vadim Demidov, Mikael Dorsin, Per Ciljan Skjelbred, Markus Henriksen , Anthony Annan, Fredrik Winsnes, Gjermund Åsen, Trond Olsen, Abdou Razack Traoré, Kjell Rune Sellin, Steffen Iversen, Morten Moldskred og Rade Prica.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Digitalsport (Morten Olsen)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.