*Nettavisen* Nyheter.

Moldskreds mirakuløse comeback

Foto: (foto: scanpix)

Bare fire måneder etter at Morten Moldskred ble korsbåndsskadd, spilte han over en omgang eliteseriefotball for Tromsø.

01.08.06 09:39

ALFHEIM STADION (TV2 Nettavisen): TROMSØ - MOLDE 2-0: - Dette er i alle fall to måneder tidligere enn jeg selv våget å tro på, sier Moldskred, som ble kastet inn på «dypt vann» da en skadet Thomas Hafstad måtte gi seg like før pause i kampen mot Molde.

Les alt om helgens tippeligakamper.

Kjøpt skadet
Moldskred var årets dristigste spillerkjøp. Tromsø kjøpte høyrevingen fra Haugesund, vel vitende om at han var alvorlig skadet, men med tanke på at han skulle benyttes i 2007-sesongen.

- Da jeg ble tatt ut i troppen før kampen mot Molde, håpet jeg jo å få et innhopp på noen minutter, men jeg hadde aldri drømt om å få over en omgang, smiler han, og er fornøyd med debuten sin.

- Jo, jeg synes det gikk greit, selv om jeg merker at det er seks måneder siden jeg sist spilte en fotballkamp. Nå må jeg jobbe hardt og bevise at jeg er god nok for dette laget. Det gleder jeg meg til, sier han.

- Var det spesielt at comebacket skulle skje mot Molde?

- Nei, det tenkte jeg ikke på – ærlig talt, sier Moldskred, med fortid i Molde-rivalene Aalesund og Hødd.

Trenger tid
Sigurd Rushfeldt stiller seg villig i første rekke blant gratulantene. Både fordi han er imponert over hvor raskt Moldskred har trent seg frisk, og fordi Tromsø sårt savner kantspillere med evne til å komme med innlegg. Også i kampen mot Molde var midtspissen Rushfeldt den Tromsø-spilleren som serverte flest innlegg fra kant.

- Morten er en rendyrket kantspiller, og slike har vi ikke for mange av. Han har vist hva han er god for, men jeg tror likevel ikke vi skal forvente oss for mye av ham i de nærmeste ukene. Etter en så alvorlig skade vil det være naturlig at han vil svinge i prestasjonene, men ingenting hadde vært bedre enn om han hadde klart å holde seg på det nivået han viste i dag, sier Rushfeldt.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag