RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Monica Salthella bytter jobb

Sist oppdatert:
Den profilerte finanskvinnen Monica Salthella slutter som viseadministrerende i Sparebanken Vest og blir toppsjef for et forvaltningsselskap i Bergen.
Monica Salthella har sagt opp sin stilling som viseadministrerende direktør i Sparebanken Vest etter at hun takket ja til en stilling som administrerende direktør i Formuesforvaltning Vest, som er et datterselskap i Borea-Gruppen.

Monica Salthella har i tillegg til å være viseadministrerende direktør i Sparebanken Vest også vært divisjonsdirektør for Divisjon Bedriftsmarked, siden 2002.

Arbeidet med å finne ny leder for Divisjon Bedriftsmarked starter umiddelbart. Inntil videre vil banksjef Henning Nordgulen som leder avdelingen Marin Shipping også være konstituert som leder for Divisjon Bedriftsmarked, melder sparebanken i en børsmelding.

- Jeg vil takke Monica Salthella for hennes innsats i banken og ønsker henne lykke til videre i hennes nye stilling, sier administrerende direktør Stein Klakegg i en kommentar.

Monica Salthella er utdannet siviløkonom fra Kings College i University of London. Hun har tidligere erfaring som adm. direktør i Skandia Fondsforvaltning.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere