Monopol for mangemillionærer

Har du råd til dette, har du trolig råd til ekte eiendom også.

(LXUS.no) Monopol er moro - ingen tvil om det. Men etter å ha overvintret 25 sesonger på hytta med tilhørende kakaosøl og fete kakefingre er kanskje ikke utgaven din fra forrige århundre noe prakteksemplar lenger?

Og hvis du går med planer om å investere i et nytt Monopol før påskeferien, har du nå muligheten til å bytte ut dine røde hoteller, grønne hus og fargesprakende plastbiler med lekre brikker i sølv eller sølvplett.

I de ultrarikes verden er nemlig ikke et brettspill bare et brettspill, og den nye superluksuriøse Monopol-variant sender sterke signaler om at eieren godt kunne kjøpt hver eneste eiendom på brettet om han bare hadde giddet.

Eksklusive materialvalg

Det er luksusspill-produsenten Zontik som står bak den nye og langt mer elegante utgaven av det populære brettspillet, som koster fra 30 000 kroner for gjerrigknark-varianten med tinnbrikker, til 53 000 kroner for den med hus, hoteller og spillbrikker i ekte sterling sølv.

NOE FOR HYTTETUREN? Zontiks Monopol-utgave er som skapt for de med boblebad og vinkjeller på hytta. Foto: (Zontik)

Brettet er håndlaget i det fineste kalveskinn og med siseleringer i enten gull eller sølv - alt etter hva som måtte passe spillrommet ditt best. Spillet finnes i både britisk og amerikansk variant, men dersom du bare må ha Rådhusplassen og Nobels gate på ditt brett kan andre utgaver spesialbestilles.

Kortholderen, banken og til og med regelheftet er selvsagt også i lær, det samme gjelder de uknuselige terningbegerne som ifølge produsenten skal hindre juks. Så da kan du i hvert fall ikke skylde på sidemannen om du likevel ikke skulle ha hell i spill...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.