Gå til sidens hovedinnhold

Monsen støtter Winger

Lars Monsen er ikke overrasket over at «klarsynte» Michael Winger fant Frank Andre Gundersen.

«At min gode venn Michael Winger fant den døde Frank Andre Gundersen og dermed gjorde tilværelsen mye enklere for de etterlatte, overrasket ikke meg i det hele tatt, skriver Monsen på sin offentlige Facebook-profil.

Forrige onsdag kjørte Winger og hundefører Erlend Laupsa ut for å lete etter den savnede 31-åringen Frank Andre Gundersen. Han hadde vært savnet siden 5. mai, og flere leteaksjoner hadde til da blitt avsluttet uten funn.

- Han gjorde som han pleier
Ved 22-tiden onsdag kveld fant de 31-åringen død. Da hadde Winger fortalt hundeføreren hvor han skulle gå.

I ettertid har flere kritisert Winger. Blant annet har Nettavisen-blogger Gunnar Tjomlid blogget at han mener Winger lurer pressen.

Nå tar Monsen et oppgjør med kritikken mot vennen sin. På siden sin forteller han om flere episoder hvor Winger og hans evner har hjulpet ham.

- Michael var med under noen av årets hundeløp, for å lindre smerter jeg har på grunn av slitasje. Han gjorde som han pleier, holdt meg på stedene der det var vondest, for eksempel på høyre kne, eller i korsryggen. Jeg ble merkbart bedre hver eneste gang, og uten hans behandlinger ville det gjort mye mer vondt å komme seg til mål, skriver villmarkskongen.

Glad det finnes flere
Han forteller også om en episode der Winger reddet en episode av NRK-serien «Monsen på villspor».

- Fredag morgen trodde jeg at jeg måtte utsette turen. Men etter at jeg var hos ham fredag ettermiddag, ble jeg bedre og startet opptakene mandag.

Monsen skriver videre at han er glad for at det finnes flere enn ham som er overbevist om at det finnes personer med uvanlige evner.

Han roser også politiet i saken.

- Ros til politiet for at de faktisk tar denne muligheten til hjelp seriøst.

- Stå på, du er ekte vare, avslutter Monsen innlegget sitt.

Les også: Hevder klarsynt fant liket i Skogbygda

Les også: - Jeg satte klarsynt i kontakt med familien

Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken