Midt mellom Skøyen og Bygdøy Allé, ved Drammensveien, har et nytt sykkelsti-skilt blitt montert opp. Problemet er bare at det burgunderrøde skiltet er snudd på hodet.

Egentlig skulle det vise veien til blant annet Vigelands- og Frognerparken, men nå risikerer forbipasserende i stedet å få for mye blod til hodet om de skal lese påskriften.

Det var en av Nettavisens tipsere som informerte om skiltet.

- Ikke kjennskap til

Det er Bymiljøetaten i Oslo som har ansvaret for skiltingen, men selv de sliter med å forstå hva som har skjedd.

- Det har jeg ikke kjennskap til. Jeg vet sannelig ikke hvordan det har endt opp sånn, sier kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien i Bymiljøetaten til Nettavisen.

Han mener det nok er en ærlig feil som en sjelden gang kan oppstå.

- Det har jo skjedd tidligere at i hytten og styrten så ender et skilt med å bli montert feil vei. Og så er det er alltids strålende at noen følger med og sier ifra. Men heldigvis skjer det ikke ofte, forteller Kongsteien.

Entreprenør på vei

Nå skal Bymiljøetaten få sendt ut en entreprenør som skal montere skiltet den riktige veien igjen.

- Det er godt å få vite slike ting så fort som mulig, så får vi sørget for at skiltet blir seende riktig ut, sier Kongsteien

Han vil ikke spekulere i hvem som har skylden i blemmen, men forteller at Bymiljøetaten har avtaler med tre entreprenør-selskaper. De har alle ansvar for forskjellige områder av byen.