Mopedfører frontkolliderte med bil

Ung gutt fraktet til Ullevål sykehus etter mopedulykke

14.05.11 08:42

Litt før klokken 22.30 fredag kveld kom det melding om en ulykke på Skreppestad i Tjølling i Vestfold. En 17 år gammel mopedfører fra Larvik ble hentet av luftambulanse, skriver Østlands-Posten.

Kollisjonen mellom mopeden og bilen har trolig vært kraftig, og mopeden skal ha blitt kastet minst 20 meter fra kollisjonsstedet og over autovernet. Bilen som var involvert i ulykken fikk store skader.

Det var fredag kveld ikke klart hvor alvorlige skader mopedføreren har fått, men han skal ha vært ved bevissthet da han ble hentet.

Operasjonsleder ved politisentralen i Vestfold, Erik Wendelborg, bekrefter at mopedføreren er skadet, men sier at hendelsesforløpet til ulykken fortsatt ikke er klarlagt.

Bilføreren som var involvert i ulykken skal ikke ha kommet alvorlig til skade, men er fraktet til legevakten for kontroll.

Politiets innsatsleder på stedet, Kjetil Indahl, sier til ØP at bilen kom fra Larvik, og skulle ta en u-sving da mopeden kjørte inn i bilen og ble kastet over autovernet. Ulykkeskommisjonen skal nå etterforske ulykken.

Operasjonssentralen ved politiet i Vestfold kunne lørdag morgen ikke si noe om 17-årings tilstand. Saken blir videre etterforsket lørdag.

Les flere saker fra Østlands-Posten her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.