RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mor (42) død, kritisk for datter

Foto: Karsten Valand
Sist oppdatert:
Datteren (15) får intensivbehandling etter å ha sittet fast i en bil under vann én time.

Haukeland sykehus opplyser i en pressemelding lørdag morgen at den 42 år gamle kvinnen som fredag havnet i elva med bil i Egersund sentrum, er omkommet.

De pårørende er varslet.

- Tilstanden til den 15 år gamle jenta er kritisk og ustabil. Hun får intensivbehandling ved Haukeland universitetssykehus, skriver sykehuset.

Sykehuset opplyser ved 12-tiden lørdag at tilstanden til 15-åringen fortsatt er kritisk og ustabil. Ved 18-tiden opplyser sykehuset at situasjonen er uendret.

Kolliderte
Det var klokken 17.13 fredag ettermiddag at fikk politiet melding om at en bil med to personer hadde kjørt ut i elva Lundeåne midt i Egersund sentrum. En time senere, ved 18.10-tiden bekreftet politiet at bilen var løftet opp, og at redningsmannskaper jobbet med gjenoppliving på stedet.

Politiet kan forløpig ikke si noe om årsaken til utforkjøringen, men bekrefter at bilen krasjet med en annen bil før de kjørte ut i elven. Bilen de traff skal ha stått parkert.

Ifølge vitner TV 2 har snakket med skal bilen ha holdt høy fart før krasjen.

De to skadde kvinnene, som begge skal være hjemmehørende i Egersund, ble fløyet til Haukeland universitetssykehus i Bergen.

Politiet var lenge usikre på om det kunne være flere personer i vannet, men dette søket ble avsluttet etter noen timer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere