RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BENDELORM: En mor i Florida skal ha forsøkt å slanke sin egen tenåringsdatter med bendelorm. Foto: Discovery fit & health.
BENDELORM: En mor i Florida skal ha forsøkt å slanke sin egen tenåringsdatter med bendelorm. Foto: Discovery fit & health.

Mor forsøkte å slanke datteren ved å lure i henne bendelorm

Sist oppdatert:
Fraktet til akutten med store magesmerter.

Morens mål var å få tenåringsdatteren slankere til en skjønnhetskonkurranse, avslører en sykepleier til avisen Daily Mail.

Da jenta - som er fra Florida - ble mottatt på akutten med store magekramper, trodde legene først at hun var gravid. Men en kjapp ultralyd kunne avkrefte det.

Da sykepleier Maricar Cabral-Osori fant jenta hylende over en toalettskål full av bendelorm, begynte brikkene å falle på plass. Historien ble avslørt i en episode av det amerikanske tv-programmet «Ufortalte historier fra akutten».

Sykepleieren forteller videre hvordan moren ble hvit i ansiktet, og erkjente at hun hadde kjøpt bendelormegg i Mexico, og at hun matet datteren med dem. Eggene skal ha blitt klekket etter at jenta spiste dem.

- Moren sa unnskyld til jenta, forteller Cabral-Osori.

- Jeg er så lei meg. Jeg gjorde det bare for å gjøre deg litt tynnere. Du behøvde litt hjelp før vi dro på skjønnhetskonkurransen, skal hun ha sagt ifølge nettstedet Gawker.

I nesten hundre år har bendelorm blitt brukt for å øke vekttapet, men leger har advart mot at dette kan være ekstremt farlig.

- De som ønsker å gå ned i vekt blir rådet til å bruke metoder som å spise mindre kalorier, og å øke den fysiske aktiviteten, sier lege Patricia Quinlisk.

Se klipp fra episoden her:
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere