RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mor og datter kritisk skadd etter påkjørsel

KRITISK SKADD: To jenter er fraktet med luftambulanse til Universitetssykehuset i Tromsø.
KRITISK SKADD: To jenter er fraktet med luftambulanse til Universitetssykehuset i Tromsø. Foto: Sissel Wessel-Hansen
Sist oppdatert:
Eldre mann sovnet bak rattet. Mor og datter alvorlig skadd.

To fotgjengere er påkjørt av en bil på Gamnes på Ringvassøy. Det melder Troms politidistrikt på Twitter. Alle nødetater er på stedet. Ambulansehelikopteret ble også sendt ut.

– Morens tilstand er alvorlig og situasjonen hennes er stabil. Jenta er også alvorlig skadd, men for henne er tilstanden uavklart, opplyser kommunikasjonsrådgiver Marit Einejord ved Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø til NTB fredag kveld.

De to ble begge fløyet til sykehuset med ambulansehelikopter etter ulykken på fylkesvei 863 som politiet meldte fra om i 21-tiden.

Trafikken sto fredag kveld begge retninger. Helikopteret er fortsatt på stedet, ifølge vitnet. På bildet Nordlys har fått tilsendt, ser vi at bilen ligger på siden på veien. Hva som er årsaken til ulykka er foreløpig ukjent.

Klokken 21.07 melder Troms politidistrikt at det er en mor (40) og hennes datter på 14 som er påkjørt.

Eldre mann

Operasjonssentralen sier at to personer er kritisk skadd, og er fraktet bort fra stedet. Disse er sendt til Universitetssykehuset i Nord-Norge, Tromsø.

- Begge er fraktet inn ambulansehelikopteret. Årsaken skal være at en eldre mann sovnet av bak rattet, sier operasjonsleder Trond Amundsen.

Stengt vei

Det blir rutinemessig tatt blodprøve av mannen, men politiet mistenker likevel ikke at han skal være påvirket av alkohol eller andre stoffer.

- Vi har både krimteknisker, og trafikketterforsker på stedet. Politiet har også varslet ulykkesgruppa i Statens vegvesen, sier Amundsen.

Det dannet seg store køer på veistrekninga i begge retninger. Klokken 20.25 sa Amundsen at veien ville bli stengt omlag en halvtime til.

- Det er det jeg kan komme med nå, så får vi håpe at det går bra med begge jentene, sier Amundsen.

Saken oppdateres.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere