RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mor og datter på vift

PÅ NOBU: Tiffany og Marla var i godt humør på vei til Nobu.
PÅ NOBU: Tiffany og Marla var i godt humør på vei til Nobu. (Splash News)
Vakre og stilige Marla Maples tok med Trump-datteren på middag i London.

(SIDE2): Marla Maples (45) og datteren Tiffany Trump (15) var på restauranten Nobu i London i går, og vekket oppsikt fordi de var så stilige.

Mer fra Side2:no: Sjekk forsiden nå!

Marla, som er Heather Locklears kusine, var gift med Donald Trump fra 1993 til 1999. Hun er tidligere modell og skuespiller.

Kabbala
Marla Maples ser bedre ut enn noen gang, i stilige sølvgrå trange bukser, en et-skjorte, myk bikerskinnjakke og en stilig klutsj.

Hun bar også den røde Kabbalatråden rundt venstre håndledd, som viser at hun har hengt seg på Madonnas mystiske, jødiske trend, som så mange andre kjendiser har.

Les: Følger i Madonnas fotspor

Mange barn
Tiffany er bare 15 år, og har fortsatt et par år på seg til å lære å sminke seg så det blir pent. Foreløpig er hun ikke så heldig med penselstrøkene. Men ellers var også Tiffany kul med stramme svarte bukser, en løs hvit skjorte og paljettvest. Neglelakken sto i stil med morens bukser, og hun brøt opp det svart-hvite antrekket med en knallrosa klutsj.

Tiffany har halvsøsknene Donald Jr. (32), Ivanka (28) og Eric (25) som alle er barn av Donald og Ivana Trump, og Barron William Trump (3) som er født av Donalds tredje kone, Melania Knauss-Trump.

2310

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere