*Nettavisen* Nyheter.

Morderisk spøkelse

Foto: TV 2

Cordelia flytter inn i en nydelig leilighet som viser seg å være hjemsøkt av et morderisk spøkelse. Samtidig blir Doyle plaget av en demon.

18.09.03 07:57

Cordelia er lei av alle kakerlakkene som invaderer den slitte leiligheten hennes, og bestemmer seg for at nok er nok. Hun flytter inn til Angel, som ikke blir særlig begeistret for sin nye bo-situasjon.

Angel inngår en avtale med Doyle. Doyle skal finne en ny leilighet til Cordelia, og til gjengjeld skal Angel hjelpe Doyle med å bli kvitt en plagsom demon.

Hjemsøkt leilighet
Doyle finner en nydelig leilighet til Cordelia, men snart begynner merkelige ting å skje. Angel finner ut at leiligheten var eid av en kvinne som døde under mystiske omstendigheter i 1950-årene, og at alle de unge kvinnene som senere har bodd i leiligheten er døde.

Det er et spøkelse som på en eller annen måte dreper kvinnene, og gjengen bestemmer seg for å renske leiligheten for spøkelset en gang for alle. Men en kveld Angel er opptatt med Doyles demon, blir Cordelia lurt tilbake til leiligheten - og helt alene blir hun konfrontert med det morderiske spøkelset.

På TV 2 torsdag 18. september 2003 kl. 23.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.