RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moren limte fast datteren (2) til veggen

Foto: facebook
Sist oppdatert:
Nå risikerer 23-åringen å bli dømt til livstid i fengsel.

En kvinne fra Texas i USA har tilstått å ha banket opp datteren (2) og limt fast hendene hennes til veggen.

Nå risikerer den 23 år gamle kvinnen livstid i fengsel, melder nyhetsbyrået AP.

Elizabeth Escalona erkjente straffskyld i juli måned for å ha påført barnet sitt fysiske skader. Mandag er det straffeutmåling i saken i en rettssal i Dallas, Texas.

Lå i koma
Datteren lå i koma i to dager som en følge av skadene hun ble påført. Hendelsen skjedde i september i fjor. Datteren og hennes søsken er nå tatt hånd om av barnevernet.

Søsknene har fortalt til politiet at moren sparket toåringen gjentatte ganger i magen, slo henne med forskjellige gjenstander, deriblant en melkemugge, før hun til slutt limte fast hendene til veggen med superlim.

Dotrening
Moren skal ha blitt rasende på toåring fordi hun ennå ikke hadde lært seg å bruke potte, skriver The Dallas Morning News.

Samme dag som mishandlingen fant sted, skrev moren følgende på Facebook under et bilde av henne og datteren: «Hvorfor plasserer Gud hindringer i livet mitt?»

Jenta ble påført omfattende skader som beinbrudd, hevelse i hodet, skadet lever, ødelagte lunger og hevdede innvoller. Jenta lå på sykehus i en uke.

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere