RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Activision)

Moro for de minste

Sist oppdatert:
På tross av et par minuser er «Monsters vs. Aliens» et underholdende barnespill.

(Spill): Plattformactionspillet «Monsters vs. Aliens», som er basert på Dreamworks-filmen med samme navn og ute til tilnærmet samtlige formater, begynner bra.

Du tar kontroll over B.O.B, Ginormica, The Missing Link og Insectosaurus, og de fire figurene skiller seg klart fra hverandre og byr på ulike spillopplevelser.

Vær alle figurene

Insectosaurus er et enormt beist med sans for å delta i store kamper. Ginormica bruker biler som rulleskøyter og brettene hennes minner mest om racingspill.

The Missing Link er en slåsskjempe og prøver å gå Ratchet fra «Ratchet & Clank» i næringa, mens geleklumpen B.O.B må snike seg litt mer rundt. Sistnevnte er veldig glad i å spise ting, alt fra fiender og til kasser som sørger for at han ikke renner bort.

Går tom for ideer

Brettene er for det meste godt designet og i starten varierte, men dessverre går utviklerne tom for ideer. «Monsters vs. Aliens» er såpass kort at det ikke rekker å bli ensformig og brorparten er underholdende nok, men det blir gjentakende og er aldri nevneverdig originalt. Hvis du for eksempel har spilt det tidligere nevnte «Ratchet & Clank», har du sett det meste «Monsters vs. Aliens» har å by på.

Teknisk er det heller ikke noe å rope hurra for og den lave vanskelighetsgraden gjør spillet til lett match for litt mer erfarne spillere. Likevel, på tross av minusene klarer «Monsters vs. Aliens» å underholde. Hvis du er på jakt etter et spill til noen som ikke er så drevne og kanskje også fans av filmen, er dette et trygt kjøpt.

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere