Gå til sidens hovedinnhold

Moro på en fredag - uke 10

Snart er det helg, og de siste timene på jobben virker så uendelig lange. Heldigvis finnes det noe som får tiden til å gå litt raskere, nemlig TV 2 Nettavisens fem utvalgte moro-linker. Spill, sang og humor - med en tvist.

Bært, bært
En mann i oransje kjeledress, påsydd gammeldagse sykkelhorn, spiller klassiske låter. Høres det sinnsykt ut? Definitivt, men merkelig nok sinnsykt bra. Denne lille filmsnutten med lyd MÅ bare sees. Og jo, det er ekte!

P.I.M.P.
Liker du Homsepatruljen på TV3? Serien har gått sin seiersgang over hele verden, og det har selvfølgelig også resultert i noen parodier. Her er en av favorittene...

Å gud, å gud, å gud
Hva med et lite spill på en fredag? Her får du sjansen til å prøve deg som berg-og-dalbanefører, og målet er å skremme vannet av passasjerene dine – uten å drepe dem¿

Instruksjonene er riktignok på finsk, men det er ikke verre enn å huske at kaasu betyr gass og jarru er brems. Får du bare opp en demo? Trykk y, så starter spillet. Det var føreropplæringen, kjør berg-og-dalbane!

En liten sang
Kjære penis. En countryduett mellom mann og lille-mann, om livets små og store problemer. Dette er noe for guttene - og jentene som vil forstå dem. En litt trist sang med en happy ending.

Proff profilering
Lurer du på hvordan fyren du traff på byen i går egentlig så ut, eller har du alltid hatt lyst til å leke polititegner? Med dette ganske så avanserte programmet kan du lage dine egne polititegninger – eller bare skape deg drømmedama. Uansett, du finner det her.

Ha en hyggelig fredag!

Reklame

Black Week: 10 kupp du gjør på vinterjakker