RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Morsomme spøkerier

Sist oppdatert:
Creepschool er en humoristisk spøkelseshistorie for moderne barn. Her kommer du inn i en verden der ingenting er som forventet.

Alle logiske regler er snudd opp-ned. Det som er riktig i ene øyeblikket, er feil i neste. Her blir alt du frykter og alle dine mareritt til virkelighet. Det får de fire barna, Elliot, Josh, Janice og Victoria, som kommer til Creepschool for første gang ettertrykkelig erfare.

Levende speil

De fire barna er sendt til Creepschool av helt forskjellige grunner. Det eneste de har felles, er at de alle har ting de må lære – og Creepschool er eneste stedet de kan lære akkurat det. Og rektor Malcolm har krefter langt større enn elevene aner. Han ser og vet alt som rører seg ved skolen – ved hjelp av blant annet levende speil, skulpturer og glitrende, små ånder som holder et våkent øye med alt som skjer.

Rektoren ønsker at vesener fra hele verden skal samles og lære å forstå hverandre. Han tror også det finnes en del viktige ting i livet som barna ikke kan lære noe annet sted enn ved Creepschool.

Kidnappes av skygge

I første episode kidnappes Victoria av en skygge og ender opp i en hvit, merkelig verden der hun kun har selskap av sitt eget ekko. De andre barna drar på leting etter henne og får hjelp av sine nye venner, særlig Demon Dog.

Creepschool gir liv til de merkeligste fantasier. Josh dikter for eksempel opp et monster som han skylder på når noe går galt. Plutselig er monsteret der, og vips blir ting temmelig annerledes enn Josh hadde tenkt seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere