RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Morsomt med hjernetrim

«Zoo Keeper» er et såkalt «action puzzle game», og den trykkfølsomme skjermen på Nintendo DS løser oppgavene elegant.

«Zoo Keeper» består av hovedsakelig en ting: Samle sammen tre like dyr i en rekke slik at de forsvinner fra brettet. Slik fortsetter du til det ikke finnes flere kombinasjoner eller du får nok poeng til å gå videre til neste brett.

Prinsippet minner om en blanding av «Tetris» og «Mahjongg». Den store fordelen med et slikt spill på Nintendo DS er naturligvis den trykkfølsomme skjermen.

Du bruker ikke knappene i det hele tatt, men bruker skrivestiften til å vende på dyrene slik at tre og tre henger sammen.

Spillet har en rekke forskjellige modus, selv om oppgaven stort sett er den samme. Det mest spennende moduset er «Quest» hvor du får detaljerte beskjeder om hva du skal gjøre av sjefen din. For eksempel skal du samle sammen 20 løver, uten å fange andre dyr. Det er ikke så lett som det høres ut.

Nintendo DS har trådløs oppkobling, og med «Zoo Keeper» kan du spille mot én motstander. Bare en av dere trenger spillet, takket være DS-ens nedlastings-funksjonalitet.

«Zoo Keeper» er god underholdning, men den er kortvarig. Det kommer an på smak og behag naturligvis, men jeg ble temmelig lei etter bare 15-20 minutter. Slikt sett blir «Zoo Keeper» er spill på farten, som du trekker frem når du har litt ledig tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere