*Nettavisen* Nyheter.

Moss har ødelagt nesa

Britiske leger hevder at nesa til Kate Moss faller sammen. Plastisk kirurgi kan være eneste løsning.

29.09.05 12:17

(SIDE2): Kokainmissbruket har endret på den tidligere H&M-modellens utseende, og eneste vei tilbake er plastisk kirurgi, hevder eksperter Daily Star har vært i kontakt med.

Alvorlige skader

Ifølge The Sun skal modellen ha brukt opp mot 2500 kroner daglig på sitt kokainforbruk. Dette har gjort sitt til at skadene skal være svært alvorlige, og allerede synlige. På høyre side av nesen har hun fått en fordypning på grunn av skadet og dødt vev.

- Kokain gjør at nesen ikke får tilstrekkelig mye oksygen gjennom blodårene. Et stort forbruk gjør at brusken i nesen forsvinner på grunn av oksygenmangelen, sier lege og ekspert Carol Cooper til den britiske avisen.

Jeya Prakash er plastikkirurg og har tatt en nærmere titt på bilder av den skandaleforfulgte modellen. Han kjenner til inngrepet som Kate Moss kanskje må igjennom. En operasjon som bare gjøres på narkotikaavhengige.

Rehabilitering

På egen hånd har Kate Moss sjekket inn på en kjent rehabiliteringsklinikk i USA. 31-åringen skal ha ankommet «The Meadows Centre» i ørkenen i Arizona med privatfly.

Hjemme i England river butikkene ned plakater av den kjente supermodellen. Varehus og butikker mener Kate Moss har mistet sin anseelse hos befolkningen.

Butikkjeden Asda vil ikke ha kosmetikkfirmaet Rimmels plakater hengende i lokalene. Ansiktet til Kate Moss er blitt et særdeles dårlig forbilde for barn, mener de.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.